MERSİN / ERDEMLİ - Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi

2023 ARALIK ÖĞRENCİ MAAŞLARI..

2023 Aralık ayında İşletmelerde Meslek Eğitimi alan öğrencilerimize işletmeler tarafından ödenmesi gereken minimum ücret tutarları aşağıdaki tabloda verilmiştir.

İşletmeler öğrencilerin maaşlarını tabloda yer alan tutardan az olmamak üzere 1-7 Ocak 2024 tarihleri arasında ödeyerek en geç 7 Ocak 2024 akşamına kadar dekontların çıktısını okulumuza getirmeli ya da erdemlimesemdevletkatkisi@gmail.com adresine e-posta olarak göndermelidir.

Okulumuza gelen dekontlar okulumuzun web sayfasında (https://erdemlimesem.meb.k12.tr) 6 Ocak 2024 akşamı saat 21:00 da yayınlanacaktır. Dekontları gönderen işletmeler 6 Ocak akşamı yayınlayacağımız listeyi kontrol edecekler ve listede adı yoksa 7 Ocak’ta dekontları tamamlama fırsatı bulacaklardır. Bu nedenle gönderdiğiniz dekontun okulumuza ulaşıp ulaşmadığından emin olabilmek için 6 Ocak akşamı en geç saat 17:00 a kadar dekontu gönderiniz. 6 Ocak akşamı saat 17:00 dan sonra gelen dekontlar listede görünmeyeceği için dekontun okulumuza ulaştığından emin olamayacaklardır. Bu nedenle dekontu göndermek için 7 Ocak tarihini beklemeyiniz.

Önemli Not: 14 Aralık 2023 tarihindeki Genel Müdürlüğümüzden gelen yazı doğrultusunda Aralık Ayı itibari ile sınıf tekrar eden öğrencilere devlet katkısı ödemesi yapılamayacaktır. (Aynı sınıf seviyesini 2. kez tekrar eden) Aşağıdaki listede bu durumda olan öğrencilerin isimleri çıkartılmıştır.

Sayın İşletme Yetkilileri okulumuzu arayarak öğrenciye bu ay ne kadar maaş ödeyeceğim diye sormayınız lütfen. Her öğrencimiz için ödenmesi gereken minimum tutarlar aşağıda verilmiştir.

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 04.01.2024 11:17 - Görüntülenme: 1093