MERSİN / ERDEMLİ - Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi

Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi

Alata Mahallesi 3033 Sokak NO 2A ERDEMLİ
Vizyon
Öğrencilerimizin: Ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerine bağlı demokratik ve çağdaş yaşamı bilen, Çevreyle etkili iletişim kurarak belirtilen hedeflere yönelebilen, Takım çalışmasına uyumlu, sinerji yaratıp problem çözebilen, Teknolojik gelişmeleri takip ederek uygulayabilen, Analitik düşünceye sahip, kendini sorgulayabilen, Kişiler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Milli Eğitim sisteminin temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde halkın yaşam kalitesini yükseltmek ve toplumsal refahını arttırmak için, sosyal ve ekonomik sektörlerin işgücü taleplerini mesleki ve teknik eğitim ile karşılamak için çırak, kalfa ve ustaların eğitilmesini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
MES-KOP ve Kargıcak Kooperatif dolmuşları