MERSİN / ERDEMLİ - Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

Okulumuz Edebiyat Öğretmeni Yeliz HEPSAĞ tarafından hazırlanan 18 Mart Şehitleri Anma Ve Çanakkale  Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü programımız öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Mrt

KARİYER GÜNLERİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN HAZIRLANAN "USTALAR ÇIRAKLARLA BULUŞUYOR" KONULU PANELİMİZİ TAMAMLADIK.

PANELE BAŞKANLIK EDEN SAYGIDEĞER MESLEK ÖĞRETMENLERİMİZ; ENES GÜREL YILDIRIM, ERDAL KARAGEDİK, AHMET ATEŞ'E  VE  TECRÜBELERİNİ ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞAN DEĞERLİ USTALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ERDEMLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAZIRLANAN "OKUL MÜDÜRLERİ İLE 8. SINIF ÖĞRENCİ VELİLERİ LGS TERCİH BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI" ÇALIŞMALARINDA, OKUL MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN KURT, OKULUMUZUN TANITIMINI YAPMIŞTIR.

Mrt

1-7 Mart Deprem haftası faaliyetleri kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemini öğrencilerimizin karne heyecanı ile tamamladık.

Öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

OKULUMUZDA KARİYER GÜNLERİ ÇALIŞMASI KAPSAMINDA "USTALAR ÇIRAKLARLA BULUŞUYOR" KONULU PANEL OKUL MÜDÜRÜ HÜSEYİN KURT BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

ERDEMLİ İLÇE MİLLİ MÜDÜRÜ YUSUF AÇIKYÖRÜK, OKUL MÜDÜRLERİ, ESNAFLAR, BASIN MENSUPLARI, ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİN KATILIM GÖSTERDİĞİ PANEL, PLAKET TAKDİM TÖRENİYLE SONA ERMİŞTİR.

Ara

OKULUMUZDA, "ORTAÖĞRETİMDE 10000 OKUL" PROJESİ KAPSAMINDA, İLK YARDIM EĞİTMENİ ŞEREF YANMAZ TARAFINDAN  İLK YARDIM SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehit öğretmenlerimizi ve ebediyete intihal etmiş olan bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyoruz.

Gelecek nesillerimizi yetiştirmek için özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarız.

Kas

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Mekanın cennet olsun.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI GURURLA VE COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

2023-2024 Eğiitm Öğretim Yılı, Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi,Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını, değerli velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Eyl

"Ahilik Haftası Etkinlikleri" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Dr. Muhlis AKAR tarafından  verilen "İslamda İş ve Ticaret Ahlakı" konulu konferansa okulumuz  öğrencileri ve öğretmenleri katılım göstermiştir.

Eyl

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ ÜLKEMİZE VE MİLLETİMİZE HAYIRLI OLMASINI DİLERİZ.

Haz

15 Haziran 2023 tarihinde, saat 18.00 'da Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi Bahçesinde yapılacak olan  "Mezuniyet Törenimize" Davetlisiniz...