MERSİN / ERDEMLİ - Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi

Haz

15 Haziran 2023 tarihinde, saat 18.00 'da Erdemli Mesleki Eğitim Merkezi Bahçesinde yapılacak olan  "Mezuniyet Törenimize" Davetlisiniz...

May

OKULUMUZ 12. SINIF  METAL TEKNOLOJİSİ ALANI ÖĞRENCİSİ "İLYAS EREN AYDIN" VEFAT ETMİŞTİR.

Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

Mekanın cennet olsun.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mız Kutlu Olsun.

19 Mayıs 1919, “Ya istiklal ya ölüm!” düşüncesiyle yürütülen Türk Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Atatürk, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesini yaktığı bugünü “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine armağan etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî mücadele kahramanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.
    Millî değerlerin ışığında Türk istiklalini ve Türk Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruma görevi emanet edilen Türk gençliğinin “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” kutlu olsun!

May

ERDEMLİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZA YÖNLENDİRİLEN TRAFİK POLİSLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE  YÖNELİK "TRAFİK EĞİTİMİ" VERİLMİŞTİR.

YAYA VE VE SÜRÜCÜ OLARAK BULUNDUKLARI TRAFİK AKIŞI İÇERİSİNDE , TRAFİK KURALLARININ HAYATI KOLAYLAŞTIRAN YÖNLERİ VE TRAFİK KAZALARI HAKKINDA BİLGİLENDİRME  YAPILMIŞTIR.

May

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN  TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA "BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI SEMİNERİ"  GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

May

ERDEMLİ JANDARMA KOMUTANLIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLMEKTE OLAN  "YOLLARIN DİLİ PROJESİ" ÇALIŞMASI KAPSAMINDA OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK "TARTIŞMA LEVHALARI" SUNUMU GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

May

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA "MADDE BAĞIMLILIĞI" SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 84. yılında okulumuzda düzenlenen törenle anıldı.

Kas

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı" kutlamaları gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından 9. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon çalışması yapıldı.